Târgovişte: Străbunica din Muscel sensibilizează autorităţile judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Străbunica din Muscel sensibilizează autorităţile judeţene
Târgovişte: Străbunica din Muscel sensibilizează autorităţile judeţene

În ajutorul străbunicii a sărit şi Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, care a decis să ajute prin asigurarea stocului de lemne pentru iarnă şi prin reconstrucţia gardului şi a acoperişului

Povestea străbunicii din Muscel, care nu a coborât din satul ei de 13 ani, a stârnit reacţii printre cititorii ziarului nostru, aceştia fiind foarte dornici să ajute prin orice fel. Redacţia Adevărul de Seară Târgovişte a deschis un cont în care cei care vor să sară în ajutorul bătrânei pot face donaţii.

Citeşte şi:

Străbunica din Muscel, uluită că lumea vrea să o ajute

Se luptă singură cu sărăcia la 86 de ani, deşi are 8 copii, 24 de nepoţi şi 14 strănepoţi

Cu banii strânşi vor fi asigurate proviziile pentru iarnă de care are nevoie străbunica. Celelalte nevoi, cum ar fi asigurarea lemnelor de foc, repararea gardului şi acoperişului casei, vor fi asigurate de Florin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, astfel încât până la ziua bătrânei, din 27 septembrie, totul să fie gata.

image



Cruce Roşie se alătură campaniei lansate de Adevărul de Seară Târgovişte

Satul Muscel este o localitate izolată, situată la şapte kilometri de comuna Moroieni, Dâmboviţa. Accesul în zonă se face greu întrucât drumul nu poate fi parcurs cu autoturismul ci doar cu maşini de teren sau cu căruţa. „Dorim să participăm şi noi alături de Adevărul de Seară Târgovişte în campania lansată pentru a o ajuta pe bătrâna de 86 de ani din localitatea Muscel. În momentul în care vor fi strânse toate ajutoarele, noi vom asigura transportul acestora până la casa străbunicii”, a declarat Gheorghe Popescu, director Crucea Roşie Dâmboviţa.

image



Contul va mai rămâne dechis încă patru zile


Până în acest moment în contul deschis pentru a sări în ajutorul străbunicii din Muscel, s-au strâns 787 de lei. Contul va rămâne deschis până săptămâna viitoare iar cu banii care se vor strânge vor fi cumpărate atât îmbrăcăminte de iarnă cât şi alimente pentru a face trecerea peste iarnă mult mai uşoară.

UNDE PUTEŢI DONA BANI:
Număr cont: RO46PIRB1600358639001000
Piraeus Bank, Sucursala Târgovişte
Titular cont: FLOREA EUGEN SORIN

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite