Târgovişte:Am plecat să o ajutăm pe „Străbunica din Muscel”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte:Am plecat să o ajutăm pe „Străbunica din Muscel”
Târgovişte:Am plecat să o ajutăm pe „Străbunica din Muscel”

Astăzi, o echipă de 10 voluntari a plecat spre satul Muscel pentru a tăia lemnele străbunicii din Muscel şi pentru a vedea la faţa locului care sunt cele mai arzătoare nevoi ale Floarei Gurgu

La începutul săptămânii, în urma campaniei lansate de „Adevărul de Seară” Târgovişte, pentru a sări în ajutorul bătrânei de 86 de ani din satul Muscel, o asociaţie nonguvernamentală s-a arătat interesată să ajute, prin voluntarii săi, la efectuarea de reparaţii a casei în care locuieşte Floarea Gurgu şi la tăierea lemnelor de care aceasta va avea nevoie la iarnă.

Astăzi, zece voluntari ai Fundaţiei „Sargeţia” din Târgovişte, au urcat în satul de munte având ca prim scop evaluarea nevoilor pe care le are bătrâna urmând ca în zilele următoare, să fie planificate mai multe astfel de acţiuni. „Sunt foarte mule astfel de cazuri, noi vom merge şi vom încerca să o ajutăm cu treburile din gospodărie”, a declarat Raluca, unul dintre voluntarii ONG-ului.
Împreună cu ei va urca în satul Muscel şi un reporter al ziarului nostru.

Au intrat primele donaţii în contul deschis

Ca urmare a mesajelor cititorilor, redacţia „Adevărul de Seară Târgovişte” a deschis, un cont bancar în care cei interesaţi pot dona bani pentru Floarea Gurgu. Banii vor fi folosiţi pentru cumpărarea de alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte şi lemne.

Până astăzi, la încheierea ediţiei, au fost înregistrate trei depuneri, suma totală strânsă fiind de 750 de lei. Primul donator este Florin Aurelian Popescu, cu o donaţie în valoare de 500 de lei. Acesta a fost urmat de Crişan Zosim cu 200 de lei şi de Ilie Flavian Alexandru cu 50 de lei.

Acţiunea de colectare de fonduri şi ajutoare se va derula pe parcursul acestei săptămâni, la sfârşitul căreia, o echipă de voluntari va transporta bunurile la casa străbunicii din Muscel.

CASETĂ:
UNDE PUTEŢI DONA BANI:
Număr cont: RO46PIRB1600358639001000
Piraeus Bank, Sucursala Târgovişte
Titular cont: FLOREA EUGEN SORIN

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite