Târgovişte: Stop la robinete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Stop la robinete
Târgovişte: Stop la robinete

Lucrările la conductele de apă rece din centrul oraşului vor produce bătăi de cap tuturor târgoviştenilor. Mâine, între orele 8.00 şi 21.00, apa va fi oprită în tot oraşul dar şi în zonele limitrofe.

Afectaţi de lipsa de apă nu vor fi doar târgoviştenii. Fără apă vor sta şi locuitorii din Ocniţa şi Aninoasa, a căror alimentare se face prin aceeaşi reţea ca şi alimentarea din Târgovişte.

Directorul Companiei de Apă Târgovişte, Dorin Staicu, a declarat că oprirea apei era necesară iar lucrătorii companiei vor încerca să execute lucrarea în cel mai scurt timp posibil, pentru ca târgoviştenii să aibă apă la robinete până la ora 20.00, cu cel puţin o oră mai devreme de termenul limită. Se va lucra la reţeaua de apă în Micro 2, Micro 11dar şi în zona centrului vechi, unde vor fi schimbate conducte cu o vechime de 100 de ani

Târgoviştenii nu sunt deloc mulţumiţi de faptul că, într-o zi de vară caniculară, cu o temperatură maximă anunţată la 33 de grade celsius, nu vor avea nicio picătură de apă. “Ce o să fac? Nu o să mă spăl decât cu ligheanul şi mâncare o să fac cu apa din sticle. Nu înţeleg de ce nu opresc apa o dată şi gata, să facă toate lucrările”, spune Maria Stoica, o pensionară de 62 de ani din Târgovişte.

Conducerea Companiei de Apă Târgovişte a declarat că apa nu se va mai opri cel puţin până la sfârşitul lunii august, când va fi din nou nevoie să se lucreze la coloanele de apă din centrul oraşului.

 



Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite