Târgovişte: Stâlpi noi de iluminat în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Stâlpi noi de iluminat în centrul oraşului
Târgovişte: Stâlpi noi de iluminat în centrul oraşului

Primăria Târgovişte continuă lucrările de renovare a centrului vechi. Astăzi au fost aranjaţi stâlpii noi de iluminat de pe strada Doctor Marinoiu.

Încă de dimineaţă, lucrările de reparaţii de pe centrul vechi erau în toi. Angajaţii firmelor de prestări servicii au ieşit la muncă. Ei au început, de astăzi, să aranjeze noii stâlpi de iluminat stradal. Prima stradă din centru care a beneficiat de această schimbare este Doctor Marinoiu.

Aici, pe lângă stâlpii de iluminat vor mai fi aduse şi alte noutăţi. Pavajul pietonal al trotuarelor va fi schimbat şi îmbunătăţit dar şi şoseaua, care curând a ieşit dintr-un amplu proces de asfaltare. Lucrarea face parte din seria de acţiuni întreprinse de Primăria Târgovişte pentru renovarea şi înfrumuseţarea centrului istoric al municipiului.

 "Mă bucur că ne pun şi nouă stâlpi noi, frumoşi. Să avem şi noi la fel ca în alte oraşe. Sunt convinsă că centrul vechi va arăta foarte frumos când se vor termina lucrările", a declarat Anca Toader, o pensionară de 65 de ani care trecea azi dimineaţă prin zona lucrărilor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite