Spiderman şi Hannah Montana pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii târgovişteni pot închiria personaje din desene animate pentru ziua de naştere a micuţilor. „Magicparty” organizează petreceri onomastice şi le oferă copiilor distracţie cu maşini de făcut baloane din săpun, baloane modelabile, dar şi fântâni din ciocolată.

Părinţii târgovişteni le pot oferi copiilor de ziua lor o petrecere de vis cu personajele îndrăgite din desene animate. Astfel, aceştia pot opta să le ofere micuţilor pe Spiderman, Hannah Montana sau Alba-ca-Zăpada, pe lângă obişnuiţii clowni, pentru numai 100 de lei. „Magicparty” şi-a început activitatea în urmă cu patru ani şi de atunci distrează copiii târgoviştenilor şi nu numai, organizând petreceri de neuitat cu baloane modelabile, fântâni de ciocolată, surprize, tombole şi alte activităţi distractive. „Părinţii vor ca micuţii să se simtă bine de ziua lor, iar noi oferim aproape tot ce îşi doresc copiii ca şi personaje întâlnite în filme sau în desene animate. Avem animatori care au o experienţă vastă şi ne solicită foarte mult şi clienţi din alte judeţe ale ţării”, spune Mihai Dobrin, administratorul firmei.

Hannah Montana şi Spiderman, cele mai cerute personaje

Copiii vor ca la ziua lor de naştere să fie prezent personajul îndrăgit din desene animate, dar şi clownii, care îi distrează la maxim. Părinţii optează, de cele mai multe ori, pentru două personaje. Cer la începutul petrecerii un personaj din desene, iar după o oră un clown care să încingă atmosfera. „Copiii sunt fascinaţi de prezenţa unui personaj din desene animate, care trebuie să pară cât mai real, cât mai veridic. Cele mai cerute personaje sunt Hannah Montana, Spiderman şi Prinţesa Barbie”, spune Mihai Dobrin.
Administratorul firmei de organizat petreceri spune că rolurile personajelor sunt greu de interpretat, mai ales dacă copiii îţi cer să faci vreo magie sau să apelezi la abilităţile tale de supererou. „În momentul în care tu eşti Spiderman şi unul dintre copii îţi cere să te urci pe pereţi trebuie să îi explici că, de fapt, tu ţi-ai pierdut puterile şi că ai venit la ei să te ajute să ţi le recapeţi”, mărturiseşte acesta.
Organizatorii de petreceri au întâlnit şi cereri inedite din partea copiilor, care obişnuiesc să surprindă. „Am făcut o petrecere pentru nişte copii de bani gata, care au cerut să le modelăm din baloane o maşină de lux. Am rămas uimiţi de cerere, însă a trebuit să le onorăm cererea. Se întâmplă şi ca fetiţele să ceară un id de messenger personajelor”, povesteşte târgovişteanul.

100 lei personajul

Costul unui personaj este de 100 lei, iar dacă copiii vor şi baloane modelabile atunci preţul este de 125 lei. Pentru o maşină de făcut baloane din săpun închiriată pentru o jumătate de oră, târgoviştenii trebuie să scoată din buzunar 40 lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite