Spectacolele “Helter Skelter” şi “Ultima şansă” din acest week-end se suspendă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul Municipal Târgovişte
Teatrul Municipal Târgovişte

Echipa Teatrului Municipal Târgovişte anunţă o modificare survenită în programul stagiunii. Reprezentaţiile de vineri şi de duminică, “Helter Skelter” şi “Ultima sansa”, nu vor mai avea loc. Spectatorii sunt invitaţi la celelalte reprezentaţii ale actorilor teatrului.

Programul teatrului în acest sfârşit de săptămână s-a modificat. “Din motive independente de voinţa noastră, reprezentaţiile din 7 şi respectiv 9 octombrie, cu “Helter Skelter” de N. LaBute şi “Ultima Şansă” de M. Zadornov, se suspendă. Cerem scuze publicului spectator pentru neplăcerile create şi vă invităm la reprezentaţiile viitoare”, scrie în comunicatul de presă primit la redacţie. Modificarea în program se explică prin faptul că echipa teatrului pregăteşte premiera spectacolului “Unchiul Vanea”, ce va avea loc sâmbăta viitoare, pe 15 octombrie. Nu sunt probleme legate de rezervarea biletelor. “La aceste două spectacole nu erau bilete rezervate. Oamenii cumpără de obicei bilete în ziua spectacolului”, explică Marta Bănescu, şeful secţiei teatru dramatic.
Singurul spectacol pe care publicul îl poate vedea în acest sfârşit de săptămână este “Dublu sau nimic”, de Corneliu Jipa, care se joacă sâmbătă, în Sala Studio, de la ora 19.00.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite