Spectacole de excepţie la Teatrul Municipal, în acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de actori a Teatrului Municipal Târgovişte vă delectează astăzi şi mâine cu două piese deosebite: "Tacâmuri de pui" şi "Paparazzi".

"Tacâmuri de pui" este o dramă domestică amară ce are în centru dezamagirea unui tânăr delincvent provocată de reîntâlnirea mult dorită cu tatăl său alcoolic.

Spectacolul a mai fost montat în România la Teatrul Naţional Tg. Mureş şi Teatrul Bulandra din Bucureşti şi a avut mare succes la public.

Stilul avangardist al autorului, care include limbaj licenţios şi personaje cu comportament indecent, este o particularitate a spectacolului care trebuie luată în considerare şi de către publicul târgoviştean. Piesa nu este recomandată minorilor sub 15 ani.

Regia spectacolului este semnată de Florin Gabriel Ionescu.

Despre "Paqparazzi", autorul Matei Vişniec spune că a scris piesa "marcat de o imagine şi pe fondul unei întrebări: se poate vorbi, în zilele noastre, în mod serios, despre sfârşitul lumii? În orice caz, subiectul nu este prea abordat, nici în glumă şi nici în serios, şi tocmai de aceea el m-a incitat. Şi totuşi… este limpede că planeta aceasta nu ne va suporta la infinit, mai ales în ritmul în care omul o distruge...".

Spectacolele încep de la ora 19:00, la Sala Tony Bulandra, Bulevardul Carol I, nr. 43.
Casa de bilete se închide la 18:45.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite