Spectacol pe gheaţă, în premieră la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zuzele, Andreea şi Mădălina au deschis spectacolul
Zuzele, Andreea şi Mădălina au deschis spectacolul

Târgoviştenii au fot invitaţi la primul spectacol la patinoar, oferit de membrii Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor.

NU RATA:

Vrăjitoarele au invadat patinoarul Olimpia

Om de zăpadă gigantic, la Serbările Zăpezii din Comandău

Zeci de copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici s-au adunat astăzi la patinoarul din Piaţa Mihai Viteazu din Târgovişte pentru un spectacol pe gheaţă. Copiii şi tinerii au profitat de faptul că au luat vacanţă până la începerea semestrului al doilea şi, mai ales, de faptul că pot patina gratuit şi au luat parte la evenimet. Deşi mulţi dintre ei nu au mai patinat niciodată, au acceptat provocarea de a-şi etala talentul la cântat sau recitat la patinoar. „Nu am experienţă la patinat, dar nu mi-e frică. Eu voi interpreta două melodii, una etno şi cealaltă uşoară. Cred că mă voi descurca să stau în picoare. Fiecare dintre membrii Şcolii are un moment personal şi nu toţi ştiu să patineze, dar ne vom descurca”, ne-a spus Loredana Dobrescu, în vârstă de 16 ani.

Concursuri pentru toţi patinatorii
Spectacolul marchează un moment aniversar pentru organizatori. „Din ştiinţa noastră este primul eveniment de muzică şi antren pe gheaţă din Târgovişte. Componenţii Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor au hotărât să marcheze astfel începutul unei suite de maniferstări dedicate împlinirii a trei ani de existenţă a Şcolii Micilor Vedete”, ne-a declarat Victor Mihalache, cel care a înfiinţat şi condus instituţia. Cei care au dorit să participe la eveniment au avut intrarea liberă la patinoar şi chiar îndrumare de specialitate. „Am făcut o chemare pentru copiii şi mai marii târgovişteni, pe care îi aşteptăm aici cu multe premii. O să cântăm şi o să dansăm şi o să avem unul sau doi monitori care să-i înveţe pe cei mici tainele patinajului. Avem mai multe concursuri. Cei de la Centrul Europe Direct sunt alături de noi şi oferă mai multe agende şcolare europene. Am primit sponsotizare jucării din partea unui magazin pentru copii şi noi oferim stagii de pregătire în cadrul Şcolii Micilor Vedete şi prezenţe televizate”, ne-a explicat Victor Mihalache.
Primele în spectacol au intrat Mădălina şi Andreea, numite „Zuzele”. Ele nu şi-au arătat emoţiile, chiar dacă a fost evenimentul a fost o premieră şi pentru ele. „N-am mai cântat pe gheaţă. Avem emoţii ca la fiecare spectacol”, ne-au mărturisit fetele. Ca şi colegii lor, se pregătesc de concursul Mamaia Copiilor şi au în vedere şi unele apariţii la televiziunile naţionale cu grupul Şcolii.

Peste 70 de copii înscrişi la Şcoala Micilor Vedete
„Avem în jur de 70 de copii la Şcoala Micilor Vedete şi la Clubul Victorioşilor, iar la început de februarie împlinim trei ani de existenţă. Ne desfăşurăm activitatea la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte, unde facem diverse stagii de pregătire. Avem profesori de muzică, dans, actorie şi bune maniere. Realizăm videoclipuri cu copiii, mergem în turnee în ţară şi în străinătate, participăm la festivaluri şi spectacole. Noi lucrăm la socializarea copiilor, dar şi a părinţilor, care vin şi relaţionează unii cu alţii”, descrie Victor Mihalache activităţile pe care le coordonează.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite