Târgovişte: Spectacol de excepţie la Tony Bulandra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Spectacol de excepţie la Tony Bulandra
Târgovişte: Spectacol de excepţie la Tony Bulandra

„Un tramvai numit dorinţă” a umplut sala Teatrului Municipal „Tony Bulandra”, atât vineri la premiera spectacolului cât şi aseară. Târgoviştenii vor avea parte de o nouă reprezentaţie în această seară de la ora 19,00, preţul unui bilet fiind de 5 lei.

Atmosferă electrizantă la Teatrul Municipal Tony Bulandra la cele două reprezentaţii oferite de actorii spectacolului „Un tramvai numit dorinţă”.

Jocul extraordinar al tinerilor actori i-a mişcat până la lacrimi pe spectatorii care, în aceasta reprezentaţie nu s-au aflat în sală, ci pe scenă. „A fost emoţionant, îi cunosc pe actorii de aici, i-am mai văzut însă în acest spectacol au fost magistrali. La un moment dat mi-au dat lacrimile, îi felicit pe actori pentru felul în care au jucat”, a declarat Elena, o târgovişteancă de 35 de ani.
Al doilea spectacol al lui Suren Shahverdyan la Târgovişte

După spectacolul "Hitler in Love", cu care a câştigat premiul II la Festivalul Internaţional de teatru “Apostrof” de la Praga, regizorul armean Suren Shahverdyan a revenit la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte pentru o nouă montare.

“Este vorba despre un text actual care tratează teme majore ale existenţei umane. Spectatorii stau pe scenă şi au parte de multe momente neobişnuite pentru ei”, spune regizorul armean, care crede că “oamenii vor aprecia spectacolul tocmai pentru că nu au avut ocazia sa vadă piesa la teatru, ci doar filmul realizat după acest text.”

„Un tramvai numit dorinţă”, de Tennessee Williams, îi are în distribuţie pe Costina Ciuciulică (Blanche), Antonia Micu (Stella), Liviu Cheloiu (Stanley), George Bonceag (Mitch), Maria Nicola (Eunice), Radu Câmpean (Steve) şi  Iulian Ursu (un tânăr colector). Scenografia şi costumele sunt realizate de către Mihai Constantin Ranin.
Spectacolul va putea fi vizionat şi în această seară de la ora 19,00.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite