Spaimă teribilă pentru asistenta însărcinată blocată în zăpezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Ambulanţa în care se afla Victoriţa Rădoi se ducea la un pacient în localitatea Gura Şuţii.

Asistenta însărcinată, rămasă blocată, miercuri seara, într-o ambulanță la Produlești, povesteşte că viscolul puternic i-a dat ceva emoţii. Ambulanța încerca să ajungă la un pacient din Gura Șuții. “Am stat 14 ore blocaţi în ambulanţă, vă daţi seama ce a fost pe câmpul acela dacă nu am mai putut înainta. Pe lângă asta, mai sunt şi însărcinată. Acum mă simt destul de rău şi nu pot să vorbesc mai multe. Oricum, rămâne o experienţă pe care nu aş vrea să o mai trăiesc”, a declarat pentru Adevărul de Seară Victoriţa Rădoi, asistentă la Serviciul de Ambulanţă Titu. 

Cum a scăpat de furia naturii, Victoriţa a fost dusă la Spitalul din Titu pentru a primi îngrijiri medicale. “A ajutat-o primarul să iasă la liman. Ambulanţa a fost şi ea deblocată şi a ajuns în staţie la Titu. Asistenta a ajuns în stare bună la spital. Ar fi putut să stea toată noaptea pentru că a fost cumplit acolo”, a declarat directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, Denis Vişoiu.

În aceeaşi zi, o altă gravidă rămasă în trafic a fost scoasă din nămeţi de poliţişti cu o maşină de teren. Aceasta a fost transportată la spital de chiar adjunctul şefului Poliţiei Dâmboviţa, comisarul Danil Zepişi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite