Sorana merge mai departe la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana la Australian Open (sursa: www.australianopen.com)
Sorana la Australian Open (sursa: www.australianopen.com)

Târgovișteanca este singura reprezentantă a României, care s-a calificat până acum în turul doi al turneului de Grand Slam de la Antipozi.

În această dimineață s-a încheiat pe terenul 3 din cadrul Melbourne Park, prima confruntare a Soranei Cârstea, la Australian Open. Iniţial, partida era programată să se dispute ieri, dar din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, Sorana a fost nevoită să mai aştepte o zi pentru a-şi măsura forţele cu localnica Olivia Rogowska.

Într-un meci care a durat 101 minute, jucătoarea noastră a trecut de Rogowska, locul 146 WTA, dar a avut destule emoții, impunându-se până la urmă, în trei seturi, cu 6-3 2-6 6-2. Momentul de cotitură al partidei, s-a jucat la 3-2 în setul decisiv, pe serviciul australiencei. Sorana și-a demoralizat adversarul anulându-i de mai multe ori avantajul și obținând în cele din urmă break-ul. Rogowska n-a mai avut forța să revină, a făcut 21 de greșeli personale numai în setul 3 și i-a permis târgoviștencei să defileze spre turul 2.

Luptă cu "monstrul" Kleibanova

Greul abia acum începe pentru Sorana Cârstea. Ea va juca în turul următor împotriva Alisei Kleibanova din Rusia, favorită numărul 27. Chiar dacă până acum, cele două jucătoare nu s-au întâlnit niciodată, statura rusoaicei, care se bazează în special pe forță, impresionează orice adversar: 181 cm şi 72 de kilograme. În primul tur, Kleibanova a învins-o în două seturi, 6-1, 7-5 pe Jelena Dokic.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite