Sorana, în sfârşit victorie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cârstea
Sorana Cârstea

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, ieri, în turul doi al turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 4,5 milioane de dolari.

Cîrstea a învins-o, în runda inaugurală, scor 6-7, 6-3, 6-4, pe Kaia Kanepi (Estonia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Jie Zheng (China), cap de serie numărul 18. Pentru calificarea în turul secund, Cîrstea va primi 50 de puncte WTA şi un cec în valoare de 11.500 de dolari. Pentru Sorana, aceasta este abia a doua victorie din acest an. Ea a mai reuşit să o învingă pe Olivia Rogowka (Australia), scor 6-3, 2-6, 6-2 în primul tur la Australian Open. De atunci, ea mai participat la patru turnee de tenis şi a fost eliminată, de fiecare dată, în primul tur.

Olaru şi Gallovits, eliminate

În schimb, Raluca-Ioana Olaru şi Edina Gallovits au părăsit întrecerea încă din faza inaugurală. Olaru a pierdut, scor 5-7, 4-6, în faţa slovencei Polona Hercog în timp ce Gallovits, venită din calificări, s-a înclinat în faţa Tamarinei Tanasugarn (Thailanda), scor 2-6, 3-6. Pentru participarea la turneul de la Indian Wells, Olaru şi Gallovits vor primi câte 5 puncte WTA şi un cec în valoare 7.050 de dolari.În proba de dublu, perechea Monica Niculescu/Michaella Krajicek (România/Olanda) a fost întrecută, în primul tur, scor 6-7, 2-6, de cuplul Bethanie Mattek-Sands/Zi Yan (SUA/China), cap de serie numărul 6.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite