Şoferi băuţi şi amenzi de sute de milioane, în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a vrut să ascundă faptul că a consumat băuturi alcoolice
Şoferul a vrut să ascundă faptul că a consumat băuturi alcoolice

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii dâmboviţeni au acţionat în sistem integrat pe raza întregului judeţ pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi diminuarea fenomenului infracţional,  aplicând 144  de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 30.000 de lei.

Lucrători de poliţie din cadrul  Poliţiei Municipiului Târgovişte şi Poliţiei Oraşului Găeşti au desfăşurat în perioada 11-12 noiembrie mai multe acţiuni preventiv-reactive în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi diminuarea fenomenului infracţional.

Astfel, în colaborare cu lucrători din cadrul Inspectoratului  Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi ai Poliţiei Locale, poliţiştii au controlat un număr de 90 de autovehicule, fiind confiscate bunuri în valoare totală de 1850 lei.

Cu ocazia acţiunilor, au fost aplicate 144 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30 500 lei, fiind reţinute 3 permise de conducere.

Exemple:

1. În cursul zilei de 12 noiembrie  a.c., poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul O.F., de 35 de ani, în timp ce conducea pe raza municipiului Târgovişte  un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest,  rezultatul indicând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

2. Poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul I.D., de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest,  rezultatul indicând o valoare de 1,12  mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite