Situaţia este sub control în Dâmboviţa. Utilajele deszăpezesc fără întrerupere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, condus de prefectul Iancu Caracota, acţionează permanent pentru prevenirea situaţiilor cauzate de vremea nefavorabilă. Potrivit informărilor centralizate la Instituţia Prefectului Dâmboviţa, pe drumurile naţionale se acţionează cu 35 de utilaje, fiind răspândite peste 150 tone de material antiderapant. Pe drumurile judeţene se lucrează cu 41 de utilaje, acţionându-se cu 417 tone

10 sate dâmboviţene din zona Ulieşti – Croitori sunt nealimentate cu energie electrică. Este vorba despre Sălcioara, Jugureni, Olteni, Mănăstioara, Stavopolia, Croitori, Ulieşti, Obislav, Hanul lui Pală şi Ragu. 8 echipe ELECTRICA lucrează în teren pentru remedierea defecţiunilor apărute la 14 posturi de transformare.

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat atenţionarea meteorologică COD GALBEN emisă în data de 2 februarie 2012. Potrivit ANM, până astăzi, la ora 18.00, în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei vor fi precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă, pe arii extinse se va produce polei, iar vântul va fi moderat. După ora 18.00, va intra în vigoare o a avertizare meteorologică COD PORTOCALIU, care va viza sudul şi sud-estul ţării.

În funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, prefectul Iancu Caracota va decide dacă va convoca Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cursul zilei de astăzi: ”Solicit comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă să se mobilizeze mai bine pentru prevenirea situaţiilor deosebite şi să comunice imediat Instituţiei Prefectului şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă orice problemă apărută. Cetăţenii să nu plece la drum dacă nu au urgenţe. De asemenea, trebuie să înţeleagă că au obligaţia să-şi echipeze corespunzător autoturismele. Situaţia din judeţul Dâmboviţa este sub control, toţi membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă fiind pregătiţi să intervină”, a declarat Iancu Caracota.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite