Simulare. Un motociclist a fost la un pas de moarte după ce a fost lovit de o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa unui motociclist în vârstă de 28 de ani stă în mâinile medicilor dâmboviţeni după ce în această după-amiază, tânărul fost lovit în plin de o autoutilitară. Accidentul a avut loc chiar în centrul municipiului Târgovişte. Tânărul mergea regulamentar, când, într-o fracţiune de secundă a fost lovit de o maşină care a intrat pe contrasens. O ambulanţă şi un echipaj de pompieri au sosit imediat la faţa locului pen

A fost doar o simulare

Din fericire, acest tragic eveniment  “a fost pus la cale” de motociliştii “Clubului Sportiv Motociclistic Valah Mc din Targoviste”, care s-au aliat cu prietenii lor din Timişoara într-o campanie intitulată “Atenţie la motociclişti”. Peste 50 de motociclişti au mărsăluit, astăzi, pe străzile din Târgovişte pentru “a-şi face simţită prezenţa în trafic”. Oamenii pe două roţi cer modificarea legislaţiei rutiere privind prezenţa animalelor pe drumurile publice precum şi aducerea în prim plan a unor propuneri legislative ce privesc circulaţia motocicletelor pe drumurile publice. De asemenea, ei mai cer crearea unei zone înainte de semafor special pentru vehicolele cu două roţi.

A crescut numărul accidentelor

Această campanie naţională a fost iniţiată de Asociaţia Timişoara Bikers şi are loc în 14 oraşe din ţară, simultan. “Acest segment al participanţilor la trafic trebuie luat în seamă, mai ales că numărul accidentelor a crescut simţitor în ultima perioadă. Prin simularea accidentului de astăzi am vrut să le arătăm tuturor care sunt urmările încălcării regulilor elementare de circulaţie”, a declarat comisarul şef Ion Niculae, şeful SPR Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite