Şi funcţionarii de la AJOFM Dâmboviţa au intrat în grevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai multe confederaţii sindicale aleg calea extremă. Funcţionarii de la AJOFM Dâmboviţa au intrat şi ei în grevă, luând exemplul celor din Bucureşti.

Aproximativ 40 de persoane au incetat lucrul. Pe uşile instituţiei au fost lipite afişe pentru a-i anunţa pe oamenii de rând că salariaţii AJOFM sunt în grevă. „Dorim revenirea la nivelul de salarizare existent la data de 01.06.2010, cu plata orelor suplimentare, acordarea de sporuri de condiţii vătămătoare în procent  de 15% conform legii 330/2009 şi acordarea de stimulente progresiv dupa cum urmează: 75% stumulente pentru toţi salariaţii şi 25 % stimulente la dispooziţia şefului direct”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, Toader Simona, lider al Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP), grupa sindicală AJOFM Dâmboviţa.

Pe lângă acestea, funcţionarii mai vor pauza de masă de 30 de minute, inclusă în programul zilnic de lucru, vinerea să nu se lucreze cu publicul şi renunţarea la incompatibilităţile funcţiei publice. „De asemenea, mai vrem incetarea disponibilizărilor de personal din cadrul agenţiei şi redimensionarea numărului de personal al agenţiei, raportat la numărul de clienţi în concordanţă cu serviciile oferite conform legislaţiei în vigoare”, mai spune Toader Simona.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite