Și-a luat rămas bun în stil de mare campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tina Thompson a jucat sâmbătă seară ultima partidă în tricoul lui MCM Târgoviște. Americanca și-a condus echipa către o victorie categorică în fața rivalei LMK Sfântu Gheorghe.

LMK Sfântu Gheorghe este singura echipă din România care a câștigat în fața vedetelor de la MCM, iar sâmbătă seară elevele lui Cătălin Tănase erau obligate să-și ia revanșa pentru a reveni pe prima poziție a clasamentului, cu două etape înainte de play-off. Formația din Sfântu Gheorghe a fost incapabilă să dea o replică serioasă campioanei, care a câștigat la o diferență ce nu lasă loc interpretărilor, 85-50 (28-12, 16-11, 26-20, 15-7).

Tina „The Queen" Thompson

Tina Thompson, al cărei contract cu MCM a ajuns la final a ținut să joace în partida cu Sfântu Gheorghe și pentru asta și-a amânat cu câteva zile întoarcerea în Statele Unite. Tina și-a luat rămas bun de la publicul târgoviștean cu o evoluție încântătoare. Ea a marcat 30 de puncte și a reușit 7 recuperări, determinându-i pe suporteri să o aplaude în picioare câteva minute în șir.

„Nu mă așteptam la o asemenea susținere din partea fanilor. M-am simțit extraordinar la Târgoviște și nu puteam să plec fără să ajut echipa să revină pe primul loc", a declarat Tina pentru Adevărul de Seară.

"Este cea mai valoroasă jucătoare care a pășit vreodată pe parchetul unei săli de baschet din România", așa a fost prezentată Tina Thomposon la finalul partidei, când conducerea clubului i-a oferit un buchet imens de trandafiri roșii în semn de recunoștință pentru ceea ce a făcut în cele trei luni petrecute în vechea cetate.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite