Show: 100 de minute de cascadorii incredibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa germană „Alexander Neigert” vă propune pentru acest sfârşit de săptămână un spectacol cu „monster-truck-uri”. Samson şi Godzilla vor strivi sub roţile de câte doi metri înălţime mai multe automobile Dacia. Pasionaţii sporturilor cu motor vor avea parte de adrenalină la maximum, fiindcă vor fi invitaţi alături de cascadori.

Zboruri peste cinci maşini, răsturnări spectaculoase, treceri prin perdele de foc, drifturi asurzitoare, mers în echilibru pe două roţi! Toate acestea vor face parte din arsenalul trupei germane de cascadori „Alexander Neigert”, care va popsi sâmbătă şi duminică la Târgovişte, în parcarea de lângă magazinul Interex.

În premieră la noi în oraş, cele două „monster-truck-uri” Samson şi Godzilla vor strivi sub roţile de câte doi metri înălţime mai multe automobile Dacia. Va fi un show, cum numai pe micul ecran aţi văzut! Germanii sunt unii dintre cei mai apreciaţi cascadori care susţin spectacole de acest gen în Europa.

Cascador la şase ani


Mircea Robu, reprezentantul în România al Trupei „Alexander Neigert”, garantează că toate cascadoriile sunt reale, fără trucaje. „Este o tradiţie de familie. Cel mai tânăr dintre cascadori are şase ani, iar în trupă sunt şi două domnişoare. Ceea ce fac ei este o adevărată artă, ceva ce vezi numai la televizor, însă acum totul se întâmplă sub ochii publicului”, precizează Robu.

Târgovişte este cel de-al patrulea oraş din România inclus în turneul de anul acesta al cascadorilor nemţi. Show-ul va fi unul interactiv, la multe dintre cascadorii fiind invitate să ia parte şi persoane curajoase din public. Trupa este originară din oraşul Nurnberg şi este fondată de cascadorul Alexander Neigert. Acesta şi alţi şapte membri ai familiei s-au specializat în numere spectaculoase, în care maşinile joacă rolurile principale. Se spune despre ei că au transformat maşinile în jucării, iar şofatul în spectacol de circ. Pentru cei opt Neigert, gustul pentru aventură se transmite din tată-n fiu, iar pericolul înseamnă doar o zi de muncă.

Spectacolul va începe de la ora 18:30, va dura 100 de minute şi cuprinde şapte numere de senzaţie, începând cu cel de echilibru pe două roţi pe un circuit de 200 de metri, cu cascadori şi chiar cu persoane din public. Preţul biletului este 30 de lei pentru copii şi 35 de lei pentru adulţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite