Sfârşit de săptămână incendiar în Daso Cado Club Castel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Stan
Alexandra Stan

În acest sfârşit de săptămână un lucru este clar: nu trebuie să staţi în case pentru că aveţi ce face în cluburile din Târgovişte. Toate s-au pregătit cum se cuvine pentru a-i atrage pe petrecăreţi cu seri karaoke, petreceri scăldate în băutură din partea casei şi multe alte suprize.

Clubul „Glamour”, „Irish Pub” sau „Pub 13” sunt câteva din localurile în care vă puteţi petrece timpul liber. Dacă însă aveţi chef de o petrecere pe cinste cu cei mai in vogă DJ-i din ţară trebuie să mergeţi la Daso Cado Club Castel acolo unde vă aşteaptă două seri de neuitat. Astăzi aveţi ocazia să ascultaţi una dintre cele mai în tari melodii care rulează în radiourile din ţară, „Mr. Saxo Beat”, cântată de Alexandra Stan. „Alexandra vine cu cel mai nou single al ei, „Mr. Saxo Beat”, care face senzaţie în toate cluburile din ţară. Până în ora 11.00, atât vinerea, cât şi sâmbăta, clienii şi abonaţii sălilor de fitnes Daso Cado, precum şi fetele, au intrarea gratuită”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, Mircea Ştefănescu, managerul clubului.

Mâine, White Party

Mâine seară, costumaţia este obligatoriu curată şi mai ales, albă. Organizatorii au pregătit „White Party”. Şi asta nu e tot. Cele mai tari animatoare venite din capitală special pentru publicul de aici, vor încinge ringul de dans pe muzica dj-ului numărul unu din Târgovişte, Dj Yoyo.

În fiecare joi, stundenţii au şi ei liber la distracţie cu preţuri promoţionale, reduse cu până la 50%. „Am dat drumul „Serilor Studenţeşti” de săptămâna trecută. Sperăm ca în viitor să vină cât mai mulţi studenţi şi să distreze la noi”, mai spune Mircea.

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon: 0725.531.843.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite