Sfârşit de săptămână bogat în activităţi în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Adevărul de Seară" vă prezintă programul manifestărilor organizate de municipalitate, cu ocazia Zilei Europei.

Vineri: Invitaţie la teatru

Actorii masteranzi ai UNATC Bucureşti prezintă în această seară, începând cu ora 19:00, la Sala Tony Bulandra, spectacolul "C.E.O. - Directorul Executiv", după piesa dramaturgului norvegian Stig Larsson. Regia este semnată de profesoara Andreea Vulpe.

Sâmbătă: Festivalul ştiinţei pentru tineret

Sărbătoarea este prilejuită de Ziua Internaţională a Astronomiei şi va fi deschisă în Piaţa Tricolorului, începând cu ora 9:00. Găsiţi aici standuri de prezentare a unor experimente fizice şi chimice, expoziţii de fotografii şi desene, dar şi aparatură pentru a putea observa corpurile cereşti.

La ora 12:00, Casa Aramă din cadrul Complexului Muzeal Curtea Domnească va găzdui o expoziţie vivantă de straie tradiţionale, sub titulatura „România în costum popular”.

Duminică: Expoziţie chinologică în Parcul Chindia

Târgoviştenii sunt chemaţi duminică să participe la Crosul Popular „Ziua Europei”, organizat de Primărie pe traseul Poarta Bucureştilor – Stadionul Municipal, începând cu ora 9:30.

Apoi, se pot destinde în Parcul Chindia, unde se va deschide o expoziţie chinologică internaţională. Au fost înscrişi până acum 250 de câini din diferite rase. 

Pe terenul sintetic al Sălii Polivalente vor avea loc întrecerile finale ale turneului de fotbal studenţesc "Cupa Ziua Europei", organizat în parteneriat cu Liga Studenţilor din cadrul Universităţii Valahia Târgovişte.

Luni: Animaţie în centrul oraşului

programul municipal dedicat marcării Zilei Europei, sărbătoririi Zilei Cuceririi Independenţei de Stat şi încheierii celui de al Doilea Război Mondial, continuă cu manifestările de animaţie, organizate în centrul oraşului, începând cu ora 10:00, de către voluntarii Centrului Europe Direct din cadrul Bibliotecii "Ion Heliade Rădulescu".

"Ne-am axat pe activităţi care să trezească în târgovişteni ideea conştiinţei europene, a datoriei de a face, ca cetăţeni europeni, tot ce trebuie pentru întărirea Europei", a precizat prof. Honorius Moţoc, viceprimarul municipiului Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite