Sensul giratoriu de la Mechel arată ca după bombardament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sensul giratoriu de la Mechel Târgovişte, care face legătură între centură şi Şoseaua Găeşti, arată ca după bombardament. Şoferii sunt nevoiţi să intre în sens cu treapta a întâia de viteză pentru a nu-şi distruge maşinile în gropile care au chiar şi 20 centimetri adâncime şi un diametru de un metru.

Situaţia este cu atât mai gravă, cu cât zona este circulată zilnic de sute de maşini, dar şi de tiruri. „Nu se poate aşa ceva, ne rupem maşinile în gropile astea. Asta este şi o zonă în care se circulă mult, cu atât mai mult ar fi trebuit să fie şoseaua bună. Problema este că nu arată aşa de ieri, ci de mai multă vreme. Se pare că nimeni nu se gândeşte să pună la punct acea porţiune”, spune Costel Ioniţă, un şofer târgoviştean. Se circulă cu atenţie şi după podul de la Mechel spre sensul giratoriu, acolo unde drumul este prost de ani de zile, fiind peticit în anumite porţiuni.

Gropi sunt şi pe şoseaua care trece prin Răzvad

Şoferii spun că în astfel de porţiuni de şosea, cu gropi adânci, îşi distrug autoturismele şi că, dacă nu se iau măsuri, problemele se vor agrava, având în vedere că în acea zonă circulă maşini de mare tonaj.

„Eu fac zilnic transporturi de marfă până la Găeşti şi înapoi şi de fiecare dată mi-e frică să nu imi cedeze maşina din cauza gropilor de pe şosea. S-au ocupat de drumurile din oraş, dar cele de la periferie sunt groaznice”, mărturiseşte Marian Bucur, în vârstă de 41 de ani.

Probleme sunt şi pe şoseaua principală din Răzvad care iese în DN72, spre Moreni, acolo unde sunt gropi pe anumite porţiuni şi conducătorii auto sunt nevoiţi să circule cu atenţie pentru a nu-şi avaria serios maşinile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite