Senatorul Ţuţuianu, despre demisie: “Gestul meu reprezintă un semnal de alarmă''

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul Adrian Ţuţuianu
Senatorul Adrian Ţuţuianu

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat că a luat decizia de a demisiona din fucţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean din data de 07.02.2012. “Gestul meu reprezintă un semnal de alarmă'', spune Adrian Ţuţuianu, pe blogul personal.

Decizia senatorului social-democrat ar fi fost luată după ce lideri ai organizaţiei judeţene a PSD s-ar fi întâlnit cu preşedintele şi vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu şi Marin Antonescu. Adrian Ţuţuianu comentează că unii colegi de partid par că se tem să câştige alegerile sau nu-şi doresc acest lucru.

„Gestul meu reprezintă un semnal de alarmă necesar la nivelul Organizaţiei Judeţene într-un moment esenţial. Suntem foarte aproape de alegerile locale, avem toate şansele să câştigăm aceste alegeri şi constat că unii dintre noi se tem, parcă, de victorie. Sau nu şi-o doresc, din motive pe care refuz să le înţeleg. Sunt secretar executiv al partidului la nivel naţional, secretar în Biroului Permanent al Senatului, membru PSD şi voi continua să lupt pentru ideile acestui partid la fel cum am făcut-o până acum”, mai precizează Ţuţuianu, pe blog.

Totodată, Adrian Ţuţuianu a precizat că nu este dispus la compromisuri.

''În ceea ce priveşte candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, am spus-o şi o repet: mi-am asumat conştient, demn şi onorat această candidatură, cu toată încrederea că voi câştiga competiţia cu baronul Florin Popescu şi PDL. Reţinerile mele se referă, însă, la existenţa sau nu a unei disponibilităţi totale de angajament din partea întregii echipe a PSD Dâmboviţa. Pentru că dacă nu vom înţelege că războiul cu PDL înseamnă lupta cu abuzurile, intimidările, mita şi sumele imense de bani la care acest partid va recurge, dacă nu vom înţelege că în războiul cu PDL avem nevoie de fiecare om, umăr la umăr, de la lider până la simplu militant, dacă nu vom înţelege toate astea înseamnă că n-am învăţat nimic din greşelile trecutului. Şi eu nu sunt dispus la compromisuri'', mai afirmă Adrian Ţuţuianu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite