Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a renunţat la funcţia de conducere deţinută la Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
senatorul Adrian Ţuţuianu
senatorul Adrian Ţuţuianu

Scandal monstru între greii din Partidul Social Democrat Dâmboviţa. Aseară în urma unei şedinţe la vârf, senatorul Adrian Ţuţuianu şi-a acuzat colegii de partid că sunt mână în mână cu PD-L. Mai exact senatorul îi acuză pe colegii lui că ar fi bătut palma cu PD-L-ul şi şi-ar fi aranjat posturile calde împreună cu Florin Popescu şi Marin Antonescu. Ţuţuianu le-a spus că a constatat că ei au interese ca să nu fie c

Contactat telefonic, senatorul PSD a declarat că va rămâne în continuare în partid. Întrebat despre motivele care au stat la baza acestei demisii, el a spus că va da un comunicat de presă în care îşi va expune nemulţumirile.

Pe surse am aflat că cei vizaţi de acuzaţiile lui Ţuţuianu sunt: Ion Stan , preşedintele PSD, deputatul Gheorghe Ana şi deputatul Ion Dumitru. Scandalul ar fi fost unul fără precedent în sitoria organizaţiei Dâmboviţa şi vine în urma dezvăluirilor făcute de presa locală.

Mai exact este vorba de întâlnirea care a avut loc de Ziua Unirii între cei amintiţi mai sus şi Florin Popescu. Senatorul Ţuţuianu ar fi decalart că astăzi îl va informa direct pe Victor Ponta despre jocurile de culise din PSD Dâmboviţa, iar dacă nu se vor lua măsuri, acesta a spus că va renunţa şi la candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Sursa: clicktgv.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite