Şeful Direcţiei Agricole Alba a fost detaşat la Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul executiv al Direcţiei Agricole Alba, Nicolae Budrală, a fost detaşat de către ministerul agriculturii la Dâmboviţa, unde ar urma să ocupe aceeaşi poziţie de conducere. La Alba este aşteptat să ajungă fostul director de la ...Olt.

Budrală a anunţat ministerul că nu se prezintă la Dâmboviţa şi a invocat motive personale. Cel mai probabil nici directorul de la Olt nu va veni în Alba, astfel că se va putea organiza un concurs pentru ocuparea fotoliului de şef al agriculturii din Alba.

Nicolae Budrală a fost sunat în data de 19 septembrie de la ministerul agriculturii şi i s-a spus să îşi dea demisia din funcţia de director la Direcţia Agricolă Alba. „Mi s-a cerut să îmi dau demisia. Nu îmi dau demisia. Deocamdată”, ne-a declarat la vremea respecvtivă Budrală. El a mai spus că după acest telefon diferite persoane, pe care nu le-a nominalizat, i-au „sugerat” să îşi dea demisia pentru că altfel va fi detaşat în judeţul Olt.

În 21 septembrie la 19.30 pe faxul Direcţiei Agricole a venit şi ordinul prin care Budrală era detaşat la Dâmboviţa, unde ar fi trebuit să se prezinte din data de 24 septembrie.

„Vinerea seara, la şapte jumătate a venit pe fax ordinul, iar lunea ar fi trebuit să fiu deja în Dâmboviţa. Nu m-am dus şi nu mă duc. Probabil o să mi se desfacă, contractul de muncă pentru că nu m-am prezentat în termen de trei zile. Ieri am trimis o adresă ministrului agriculturii în care am menţionat că din motive personael nu mă pot prezenta la locul detaşării”, ne-a declarat Nicolae Budrală. El a mai spus că se va întoarce la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 7 Centru Alba Iulia, de unde a venit acum opt luni când a ocupat funcţia de director execuţiv la Direcţia Agricolă Alba.
Budrală este membru PDL, dar spune că nu a avut activitate politică în acest partid, ci doar a semnat o adeziune în urmă cu 5-6 ani de zile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite