Se încearcă muşamalizarea cazului soţiei preşedintelui Tribunalului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Miloşoiu, soţia preşedintelui Tribunalului Dâmboviţa, Ioan Miloşoiu, protagosnita unui accident rutier, produs în urmă cu două zile pe Calea Domnească din Târgovişte, este din nou în centrul atenţiei. Potrivit unui comunicat de presă remis, astăzi, de IPJ  Dâmboviţa, se arată că aceasta nu a consumat băuturi alcoolice, rezultatul aparatului etilotest, indicând zero în dreptul ei.

Informaţia vine la două zile după ce toată presă locală şi naţională a fost de faţă, acum două zile, când Maria Miloşoiu a încercat de cinci ori să sufle în etilotest şi nu a fost în stare, motiv pentru care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se ştie că probele biologice de sânge se recoltează doar în momentul în care şoferul ori nu vrea, ori nu poate sufla în etilotest. Ori biroul de presă anunţă negru pe alb că doamna Miloşoiu, în vârstă de 56 de ani, nu a consumat băuturi alcoolice, în condiţiile în care rezultatul probelor de sânge se lasă aşteptat. „Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, în gamera de gardă a UPU, rezultatul afişat de aparatul etilotest, fiind negativ. Cu toate acestea a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Procedura aceasta este urmată în toate cazurile în care se produc accidente de circulaţie cu victime”, a declarat agent Georgiana Comănici, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

În urma accidentului produs de soţia magistratului, pentru că nu a acordat prioritate, o tânăra de 21 de ani, din autoturismul Dacia Solenza cu care a intrat în coliziune, a ajuns la spital cu o contuzie minoră la cap.

Vinovata s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă rămânând fără permis până la finalizarea cercetărilor. Cu toate acestea însă, şeful Tribunalului Dâmboviţa spune că vinovat de producerea accidentului este şoferul celuilalt autoturism pentru că circula cu viteză foarte mare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite