Şcoală la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, dar altfel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia organizează, în perioada 2-6 aprilie 2012, concursuri şi ateliere de artă populară adresate elevilor de toate vârstele. Cei care doresc să participe la activităţi se pot înscrie până la data de 15 martie. Aflaţi ce li se pregăteşte!

Şcoala Altfel este un program educaţional pe care şi Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa îl desfăşoară alături de Complexul Naional Muzeal „Curtea Domnească” şi Biblioteca Judeţeană “I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, În perioada 2-6 aprilie 2012, elevii vor fi implicaţi în activităţi extracurriculare pe teme educative.

În cadrul acestui program, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa organizează concursuri de cultură generală pe categoriile: folclor, minunile naturii, istorie locală, monumente de artă, tradiţii şi literatură dâmboviţeană. În fiecare zi se vor desfăşura ateliere de artă populară: ţesut, olărit, pictură pe scticlă, încondeiat ouă, împletituri răchită, orfevrărie, modelaj hărtie, tehnici de aranjament cu elemente vegetale.

Cei care doresc să se înscrie la activităţile centrului de la începutul lunii aprilie o pot face până la data de 15 martie. Mai multe detalii se pot obţine la sediul instituţiei din Centrul Vechi al Târgoviştei sau de pe site-ul www.cjcd.ro.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite