Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor au intrat în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Mihalache, alături de elevii săi
Victor Mihalache, alături de elevii săi

Copiii şi tinerii instruiţi de Victor şi Viorica Mihalache au sărbătorit aseară încheierea unui an plin de rezultate. Ei vor relua cursurile pe 6 ianuarie 2012, când vor fi întâmpinaţi de profesori cu noi proiecte.

2011 a fost un an bun pentru componenţii Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor. Printre rezultatele obţinute se numără 25 de premii naţionale şi internaţionale la festivaluri de muzică, tradiţii, umor şi recitare, numeroase apariţii la posturi de radio şi televiziune locale, regionale şi naţionale şi zeci de spectacole oferite publicului din întreaga ţară.

O mare familie

Acesta este impresia care ţi-e insuflată dacă participi la activităţile Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor. Ieri seară au încheiat anul cu o serbare, la care au participat şi rudele copiilor. Părinţii s-au apropiat şi ei prin intermediul şcolii şi s-au creat legături de prietenie. „La momentul acesta sunt 28 de copii şi tineri, în diverse stagii şi la Şcoala MicilorVedete, şi la Clubul Victorioşilor. În ţară mai avem încă pe atâţi, dar nu pot veni la toate activităţile. Părinţii şi bunicii sunt alături de ei şi de noi. Ei au lucrat scenografia pentru serbarea de azi, au stat seri de-a rândul alături de copiii lor şi au muncit. Au creat o atmosferă senzaţională”, spune Victor Mihalache.

28 de copii şi tineri talentaţi

Voia bună a fost la ea acasă totul s-a desfăşurat într-o atmosferă primitoare. „E frumos aici şi învăţ numai lucruri bune. Eu vreau să devin un mare actor. Sunt prinţul în piesa Cenuşăreasa. Nu a fost un rol greu şi nu m-am încurcat la nicio replică. Am repetat acasă cu bunica”, mărturiseşte Radu Cristian Iordache, în vârstă de 6 ani. Cel mai tânăr membru al şcolii este Eric Gabriel Negru, în vârstă de trei ani. Îmbrăcat la patru ace, el ne-a convins că îi place să cânte şi ne-a interpretat o strofă dintr-un colind.

Eric Negru

Aplauzele au fost pentru fiecare, dar mai cu mândrie pentru propriul copil. „Sunt foarte mulţumită de activitatea fetiţei mele şi sunt fericită pentru că sunt mămica unei fete isteaţe. O susţin cât pot. Eu îmi doresc să pot mai mult, ca timp şi ca bani şi fac pentru ea tot ce e posibil”, mărturiseşte Geta Ilie, mama Cristinei Ilie, cunoscută interpretă de muzică populară, de asemenea  prezentatoare de emisiuni şi spectacole

Posibil un nou curs din ianurie

Copiii şi tinerii vor relua cursurile artistice pe 6 ianuarie 2012. Profesorii pregătesc ceva nou, dar util pentru ei. „Dacă reuşim, vom mai deschide încă un curs pentru copii. Nu va fi unul artistic, de această dată va fi un curs de învingere a emoţiilor. Vrem să-i scăpăm de timiditate pe cei care se confruntă cu ea şi din păcate sunt din ce în ce mai mulţi. Prin scenă şi prin televiziune copiii pot scăpa de aceste inhibiţii şi cred că vom reuşi”, este de părere Victor Mihalache.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite