Scandal la o şcoală din Târgovişte. Părinţii s-au altoit bine din cauza copiilor iar directoarea a fost pălmuită!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul a pornit de la o ceartă între două eleve de la şcoli diferite. Eleva Şcolii Smaranda Gheorghiu susţine că mai mulţi elevi au intrat peste ea în şcoală, iar o rivală de-a sa a bătut-o cu pumnii. Ulterior, la şcoală şi-au făcut apariţia şi părinţii celor două fete, care s-au luat şi ei la bătaie.



„Mama fetei a fost lovită în mod repetat cu pumnii şi cu picioarele„


Mama fetei care învaţă la Smaranda Gheorghiu a fost bătută şu pumnii şi cu picioarele de tatăl celeilalte eleve, care învaţă la Şcoala 9 din Târgovişte. „Motivul de ceartă a fost un băiat. Una dintre fetele care învaţă aici la clasa a 8-a, a fost agresată de către trei fete de la Grigore Alexandrescu. Ulterior, fata şi-a chemat mama care i-a aplicat o corecţie celeilalte fete de la Şcoala 9. Aceasta şi-a chemat la rândul ei tatăl care a bătut-o pe mama celelilalte fete. Conflictul dintre părinţi avut loc chiar în prezenţa poliţiştilor locali care n-au putut interveni. Mama fetei a fost lovită în mod repetat cu pumnii şi cu picioarele de către agresorul adult ”, a declarat prof. Ovidiu Băsceanu, inspectorul adjunct al ISJ Dâmboviţa.

A fost demarată o anchetă la şcoală

„Noi am demarat o anchetă ca să vedem dacă şcoala se face vinovată în vreun fel, deşi la prima vedere, vă spun foarte sincer: conflictul s-a desfăşurat în afara şcolii”, a mai spus prof. Ovidiu Băsceanu, inspectorul adjunct al ISJ Dâmboviţa.



Şcoala nu este păzită

Toate acestea se întâmplă şi pentru că paza nu este asigurată nici prin poliţişti sau jandarmi şi nici prin camere de supraveghere. Se pare că astfel de conflicte au loc în mod repetat la Şcoala Smaranda Gheorghiu. „Băgaţi gardieni că uite fetele fug, se violează una pe alta. Băgaţi un gardian aici, că d-aia e şcoală”, ne-a spus o mămică.

„Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar persoanele implicate au fost conduse la sediul poliţiei”, a declarat subinspector Alexandra Nicolae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite