“Sarmalele Reci” susţine joi concertul care a fost amânat la Muscel cLoverFest din cauza furtunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Muscel cLoverFest îi invită joi, 1 septembrie, la terasa La Scriitori din Târgovişte (str. Justiţiei, nr. 7) pe dâmboviţeni, la un concert extraordinar susţinut de “Sarmalele Reci”, promis în cadrul festivalului.  Concertul „hors festival”, realizat cu sprijinul agenţiei “Admosfera”, începe la orele 20:00. Intrarea este liberă.

Furtuna iscată în a doua zi de cLoverFest a avariat scena şi aparatura pentru sonorizare, ploaia făcând ca drumul dinspre Moroieni spre Muscel să fie impracticabil pentru mai bine de 8 ore. Având în vedere condiţiile (meteo şi de acces) nefavorabile, organizatorii au decis ca trupa Sarmalele Reci, care pornise deja către Muscel, să fie întoarsă din drum.

“Cu aceeaşi părere de rău au fost anulate şi concertele Petre & Kindlein Acoustic Experience (programat pentru duminică, în încheierea festivalului) precum şi ale altor trupe tinere propuse pentru secţiunea Open Mike. Vă propunem pe 1 septembrie un after-party cu Sarmalele Reci, La Scriitori, în Târgovişte, pentru a onora promisiunea făcută publicului”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Un al doilea concert „after-party” susţinut de Petre & Kindlein Acoustic Experience va fi programat (şi anunţat) în curând.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite