Sărbători salsa, la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii Şcolii Salsa Elegante îl aşteaptă pe Moş Crăciun
Membrii Şcolii Salsa Elegante îl aşteaptă pe Moş Crăciun

Şcoala de dans Salsa Elegante s-a pregătit de sărbători. De lângă bradul împodobit, o parte dintre membrii şcolii vor pleca astăzi la colindat. Ca într-o familie unită, de Crăciun şi de Revelion vor petrece împreună.

Pentru a încheia bine un an de activitate intensă şi participări la festivaluri, şcoala de dans Salsa Elegante organizează petreceri de Crăciun şi de Revelion pentru cursanţii şcolilor de dans din Târgovişte. „Suntem deschişi la orice colaborare, pentru că urmărim să dezvoltăm fenomenul salsa în Târgovişte şi în România”, explică instructorul de dans George Ene. El a împodobit zilele trecute bradul pentru a le face o surpriză cursanţilor.

Cristina şi George Ene

  George Ene, alături de partenera sa de scenă şi de viaţă, Cristina

În prezent, la şcoala de dans sunt trei grupe de adulţi şi două de copii, iar luna viitoare se vor organiza din nou înscrieri. „Suntem foarte mulţumiţi. A fost de neaşteptat pentru Târgovişte că ne-am dezvoltat aşa rapid. Secretul stă în faptul că oferim relaxare, socializare prin dans, care este o metodă antistres eficientă”, spune instructorul.

Dans şi distracţie, pentru 2012

Astăzi, membrii şcolii de dans respectă tradiţia românească şi vor colinda prietenii şi rudele. Sâmbătă, 24 decembrie, este programat Christmas Latino Party, la Clubul Studenţilor. „Intrarea este liberă, cu condiţia ca toată lumea să se distreze”, precizează George Ene. Vor participa dansatori ai şcolilor Salsa Elegante şi Salsa Linda, iar dacă doriţi să vă alăturaţi lor, trebuie să ştiţi că e nevoie să aveţi ţinuta în ton cu tematica sărbătorii Crăciunului. Cât priveşte petrecerea de Revelion, aceasta este cu intrare, fiind număr limitat de locuri.
Şcoala de dans din Târgovişte încheie astfel un an de muncă, dar şi de distracţie, în care a participat şi la festivaluri de gen, precum Bachata Romanian Festival, de la Galaţi şi Balkan Salsa Congress, din Bulgaria. Cât priveşte planurile pentru anul viitor, ele includ de asemenea dans şi distracţie. „O să începem în forţă anul viitor, cu participarea în luna ianuarie la cel mai important festival de dans din România, Congresul Naţional de Salsa, de la Braşov, cu o coregrafie la un spectacol şi unde voi susţine şi un curs de dans”, dezvăluie George Ene.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite