Sărbători. 250 de lei, cel mai scump meniu de revelion la restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O variantă mai ieftină poate fi comanda a la carte, fără rezervare de locuri. Mâncarea tradiţională şi mediteraneană, muzica oferită de DJ şi băutura la discreţie sunt ofertele pentru noaptea dintre ani petrecută la Târgovişte.

Târgoviştenii care nu îşi permit o vacanţă de revelion, dar nici nu doresc să petreacă acasă noaptea dintre ani pot alege unul dintre numeroasele localuri din oraş. Patronii restaurantelor au meniuri pentru toate gusturile şi preţuri pentru toate buzunarele.

La un suc, de revelion

“Aristocrat”, “Calonini”, “San Marco”, “Millenium” sunt câteva localuri pregătite pentru noaptea dintre ani. Târgoviştenii care nu îşi permit să petreacă revelionul într-o staţiune, dar vor să iasă din casă pot merge să consume un suc sau un pahar de şampanie fără a avea nevoie de rezervare. “De Revelion şi Crăciun, oamenii pot veni la noi fără rezervare, pentru că nu facem o petrecere organizată, este deschis pentru toată lumea, cu mâncare, DJ şi jocuri de lumini. Omul poate comanda ce doreşte, poate doar să bea un suc şi să plece. Nu o să fie un meniu special, oaspe’ii mei vor mânca ce vor dori”, spune Valeriu Nisipeanu, administratorul restaurantului Millenium.

Pentru a se adapta crizei, şefii restaurantelor târgoviştene au preferat să scadă preţurile faţă de anul trecut.  “Localul nostru este rezervat de un grup de 60 de persoane, foşti studenţi care vin şi petrec revelionul la noi de şase ani. O să fie un meniu potrivit pe timp de criză, cu preţ cuprins între 70-100 de lei, tarif mai mic faţă de cel de anul trecut. Au renunţat şi ei la purceluşul de lapte şi au ales curcan”, spune Călin Ion, directorul localului “Calonini”.

Băutură la discreţie

Târgoviştenii care doresc să petreacă în oraş în noaptea dintre ani, dar nu vor să stea în case trebuie să rezerve un loc pentru care plătesc 250 de lei. Cu aceşti bani se poate petrece revelionul la restaurantele “San Marco” sau „Aristocrat”. „Meniul este compus atât din mâncăruri tradiţionale, cât şi din mâncăruri deosebite. Aperitiv bogat, preparate din peşte, sarmale, muşchi de porc, de vită, tort tradiţional, şampanie şi băuturi la discreţie”, spune Adina Jerpan, ospătar la “Aristocrat”.

La „San Marco”, târgoviştenii se pot bucura de un aperitiv bogat, de multă mâncare în general şi de băutură, nelimitat. „Avem aperitiv şi şase feluri de mâncare, un tort mare şi băutură la discreţie”,  spune Nicu, angajat al restaurantului San Marco.

Cifră
15 oameni se interesează de oferta de petrecere a nopţii dintre ani la un local cum este “Aristocrat”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite