Târgovişte: Sărbătoare la Fieni, de ziua oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Sărbătoare la Fieni, de ziua oraşului
Târgovişte: Sărbătoare la Fieni, de ziua oraşului

Locuitorii oraşului Fieni, situat la aproximativ 30 de kilometri de Târgovişte, au motiv de sărbătoare în acest sfârşit de săptămână.

Se împlinesc 477 de ani de atestare documentară a localităţii, iar autorităţile au pregătit concursuri şi spectacole pentru a marca acest eveniment. Astfel, mâine, de la ora 9.00, va începe Campionatul Orăşenesc de Fotbal, la care vor participa 17 echipe din diferite cartiere ale localităţii. În plus, cei care se vor căsătorii mâine vor primi titlul “Mirii anului”, iar, între orele 18.00 – 23.00 va avea loc un spectacol unde vor cânta, printre alţii, Mihai Mărgineanu, Mihai Trăistariu sau Spitalul de Urgenţă.

Manifestările vor continua şi duminică. Vor fi depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor, opt persoane vor primi titlul de “Cetăţean de Onoare”, iar 20 de cupluri care împlinesc 50 de ani de căsnicie vor fi premieate pentru rezistenţă. Mai mult, va fi premiat şi cel mai longeviv locuitor, o femeie care a împlinit recent 100 de ani. Seara se va încheia cu un spectacol de muzică populară şi un foc de artificii.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite