Săptămâna culturii naţionale, la Biblioteca Judeţeana “Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biblioteca Judeţeana „Ion Heliade Rădulescu” Târgovişte
Biblioteca Judeţeana „Ion Heliade Rădulescu” Târgovişte

16-20 ianuarie 2012 este perioada în care instituţia desfăşoară zilnic o întâlnire, pe diferite teme. Vor fi prezentări video, concursuri, ateliere, discuţii. Aflaţi care este programul manifestării şi vedeţi la ce aţi fi interesaţi să participaţi!

Luni, de la ora 16.00, este programată o întâlnire sub semnul lui Eminescu, intitulată “Revedere”.

Marţi, întâlnirea de la ora 12.00, este dedicată lui Mihai Eminescu. Programul va cuprinde o prezentare video a vieţii poetului, prezentarea unor ediţii bibliofile Eminescu din colecţiile instituţiei, precum şi vizionarea unui film dedicat poetului.

Miercuri, elevii de gimnaziu şi de liceu vor avea ocazia să participe la un concurs de recitare din poezia eminesciană. Concursul începe la ora 14.00

Joi, de la ora 14.00 se va desfăşura un workshop literar, muzical şi creativ, centrat pe motivele operei eminesciene, intitulat "Floare albastră".

Vineri, Săptămâna culturii naţionale se încheie cu un invitat special - poetul  Theodor Răpan, creatorul speciei literare postmoderniste reflintext (reflex literar intelectual). Îl puteţi întâlni de la ora 16.00.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite