Târgovişte: Şantaja o femeie cu imagini indecente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a reclamat la Poliţie că un bărbat o şantajează cu imagini în care ea apare în ipostaze intime. Poliţia a realizat un flagrant, iar bărbatul este cercetat în libertate.

Un dâmbovițean este cercetat în libertate, pentru șantaj, după ce a postat pe internet imagini ce surprindeau o femeie în ipostaze intime.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, în urmă cu mai bine de o săptămână, o tânără din localitatea Răcari a reclamat polițiştilor că a apărut pe internet  o înregistrare în care se afla în ipostaze intime.

Femeia de 26 de ani susține că înregistrarea a fost postată de către I.Nicolae, în vârstă de 37 de ani, din comuna Brezoaiele. Bărbatul ar fi amenințat-o că vor mai apărea alte înregistrări, dacă nu primește 3000 de lei.

A fost prins în flagrant


“La data de 17 iulie 2009, în jurul orei 22:00, s-a procedat la efectuarea flagrantului, pe raza localităţii de domiciliu a suspectului. Procurorul a confirmat începerea urmăririi penale faţă de I. Nicolae, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. În cauză, a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere împotriva lui I. Nicolae, acesta fiind prezentat, în data de 18 iulie, Parchetului şi Judecătoriei Răcari cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită de către instanţă, care a dispus împotriva acestuia măsura arestării preventive pe o durată de 29 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

Potrivit sursei citate, în urma recursului declarat, ieri, de către I. Nicolae, instanţa a anulat mandatul de arestare preventivă emis în data de 18 iulie şi a dispus punerea acestuia în libertate.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite