Şansă pentru licenţiaţii în istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul „Grigore Gafencu” din Târgovişte scoate la concurs un post de asistent de cercetare în domeniul relaţiilor internaţionale pentru un proiect ce se va desfăşura până în luna septembrie 2014.

Proiectul este intitulat “Utopia versus realism in politica externa romaneasca. De la Primul Razboi Mondial la 1975” şi este condus de Conf. Dr. Silviu Miloiu din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Umaniste, Universitatea Valahia Târgovişte. Postul oferit de asistent de cercetare se adresează absolvenţilor de licenţă în istorie sau echivalent, cu experienţă în cercetare şi care stăpânesc limba engleză.

Candidatul va fi angajat pe perioadă determinată şi va lucra timp de minim două luni pe an pe întreaga durată rămasă a proiectului: martie 2012 – septembrie 2014. Cel care va fi selectat va lucra în domeniul Istoriei relaţiilor internaţionale, activităţile princiale constând în studierea bibliografiei referitoare la temă, cercetare de arhivă, diseminarea rezultatelor în cadrul unor conferinţe şi publicaţii internaţionale de profil.

Data limită de înscriere la concursul pentru ocuparea postului oferit este 14 februarie. Cei interesaţi trebuie să trimită CV-ul, lista de lucrări şi o scrisoare de intenţie la adresa office@centrulgafencu.ro .

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite