Şansă de îmbogăţire! Târgoviştenii speră ca marele premiu la Loto 6/49 să ajungă din nou în Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loteria Română le oferă din nou şansa jucătorilor împătimiţi de a deveni milionari în euro. La extragerea din urmă cu două zile, niciun jucător nu a ghicit toate cele şase numere norocoase, aşa că marele premiu a fost reportat pentru mâine.

Premiul de 5,9 milioane de euro le-a luat minţile şi târgoviştenilor, care speră ca fabuloasa sumă să ajungă în buzunarele unui cetăţean din vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti.

„Nu ştiu ce aş face cu atâţia bani”


Târgoviştenii s-au grăbit încă de dimineaţă să completeze un bilet pentru marea extragere de mâine. „Joc de o viaţă, dar nu am câştigat decât sume mici. Acum mulţi ani am fost aproape de a lua marele premiu dar nu mi-a ieşit cea de-a cincea cifră. Era 28 în loc de 27 cât pusesem eu. Sper să se audă din nou de Târgovişte şi că marele premiu va poposi tot la noi”, ne-a spus doctorul stomatolog Marin Niţoi.

Numerele norocoase de la extragerea de joi au fost:  38, 14, 23, 34, 17 şi 42.

Ultima dată, premiul la 6/49 a fost câştigat pe 7 martie, de un grup de prieteni din care făcea parte şi generalul în rezervă Andrei Kemenici, fostul comandant al U.M. 01417 Târgovişte. În joc au fost puse atunci 1,7 milioane de euro. „Domnul Kemenici nu a mai venit pe la această agenţie de câţiva ani de zile. A ales să joace la agenţia loto de pe I.C.Brătianu, pentru că este mai aproape de casa lui. Îmi aduc aminte, însă, că mai demult a câştigat şi la noi, la Categoria a II-a. Ştiu că el joacă sume mari de bani şi are cărţi de strategii şi caiete făcute de el cu tot felul de scheme, în care ţine constant evidenţa numerelor. Noi sperăm acum ca marele premiu să vină tot la Târgovişte”, ne-a mărturisit Elena Constantin, angajată la agenţia Loto de pe Bulevardul Independenţei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite