Şansă: 200 de locuri de muncă, scoase la bătaie de o firmă din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

8.000 de şomeri indemnizaţi şi aproape 10.000 care nu mai primesc niciun sprijin din partea statului! Este situaţia sumbră pe care o scot la lumină statisticile ultimelor zile.

Sunt oameni care se calcă pe picioare, sperând ca şansa să le surâdă, de fiecare dată când Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează bursa locurilor de muncă.

800 de lei pe lună, masă şi transport
Luni şi marţi, la Târgovişte se organizează o nouă selecţie de personal. Firma Mathai SA din Germania doreşte să angajeze 200 de persoane care să confecţioneze ambalaje pentru produse cosmetice. Se caută în mod deosebit femei, considerându-se că se descurcă mai bine în acest domeniu, însă oricine poate aplica pentru un job. De menţionat că nu se cer a fi îndeplinite condiţii speciale, respectiv calificare, experienţă etc. Societatea caută însă şi personal calificat: economist, magazioner, inspector resurse umane etc. „Acţiunea de selecţie se va desfăşura luni, de la ora 16:30, la sediul AJOFM, din strada Tudor Vladimirescu, nr. 1A, şi marţi, de la ora 10:00, la Restaurantul King. Toţi cei care îşi doresc să lucreze sunt bineveniţi. Agenţia o să-i invite să participe pe toţi şomerii care figurează în baza noastră de date. Preocuparea noastră de bază este să identificăm locuri de muncă disponibile. Deja ne-am orientat şi către judeţele vecine”, spune Cătălin Niculae, directorul executiv al AJOFM Dâmboviţa.
Persoanele care vor fi selecţionate vor lucra în Parcul Industrial Priboiu, lângă Pucioasa, Vor avea asigurat un salariu de 800 lei/lună, plus o masă şi, cel mai probabil, şi transportul. Activitatea se preconizează să înceapă în luna decembrie.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite