Salvaţi de la îngheţ de jandarmii de la Padina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Zăpada şi drumul acoperit cu gheaţă le-au venit de hac unor turişti, pe platoul Padina din Munţii Bucegi, care au fost la un pas să cadă cu maşina într-o prăpastie. Este vorba de un adolescent de 20 de ani şi două tinere de 24 şi 33 de ani, toţi domiciliaţi în Bucureşti.

Din cauza gheţii şi a zăpezii, şoferul a pierdut controlul volanului, în timp ce se deplasa în zona Belvedere ieşind de pe partea carosabilă. Cei trei nu şi-au mai putut continua drumul aşa că au sunat la jandarmi. Totul s-a întâmplat duminică, pe când se întorceau din Platoul Montan Bucegi.

În urma intervenţiei jandarmilor montani persoanele aflate în dificultate (Gheorghe S. în vârstă de 20 de ani, Mihaela V. în vârstă de 24 de ani şi Angelica Z. în vârstă de 33 de ani), au fost salvate, ajutate să readucă autovehiculul pe carosabil şi au fost însoţite până în localitatea Moroieni, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Platoului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul de telefon 0749034639 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a obţine sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite