Sala a trăit la maximum gala K1 de la Găeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala a fost neîncăpătoare pentru sutele de găeşteni veniţi să vadă pentru prima dată în târgul lor o competiţie de K1. Surpriza le-a fost făcută de poliţistul Dan Mocanu, luptător K1, care a ţinut să organizeze o astfel de gală a forţei şi curajului în oraşul în care slujeşte legea şi ordinea. 

Sperăm să  avem şi în viitor asemenea spectacole sportive

Au urcat în ring luptători veniţi din toate colţurile ţării. Competiţia a fost deschisă de amatori, însă şi aceştia s-au prins în corzile ringului până au ridicat sala în picioare. Greii K1 au făcut spectacol în partea a doua. “E ceva nemaipomenit. Să vezi la Găeşti o asemenea competiţie, organizată ca la carte, cu tot tacâmul. Luptătorii au fost fenomenali. Să vă spun sincer, am venit să-l văd pe Dănuţ al nostru. Ştiu că e tare. Sperăm să mai avem şi în viitor asemenea spectacole sportive. De obicei, în Găeşti nu se întâmplă nimic”, a declarat pentru “Adevărul de Seară” Alex. Au încântat publicul inclusiv dansatoarele, aduse special de la Bucureşti pentru această competiţie. În sală, printre spectatori, au fost şi reprezentanţi ai autorităţilor locale. 

Centura balcanică, câştigată în 3 secunde

Senzatie a făcut înfruntarea dintre campionul european Kristian Tedev din Bulgaria şi românul Bogdan Stoica. Bulgarul a fost pus la pământ în primele trei secunde, printr-o lovitură de genunchi. Astfel, Bogdan Stoica şi-a adjudecat la Găeşti centura balcanică

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite