Să facem o figură frumoasă, astăzi, în Euroligă! CSM Târgovişte – Nadezhda Orenburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipal continuă să-şi trăiască visul european şi să se bucure de fiecare duel din cea mai puternică întrecere inter – cluburi de pe bătrânul continent. După meciul de infarct cu Famila Schio şi experienţa nefastă de la Istanbul, campioana României dă piept cu Nadezhda Orenburg, reprezentanta Rusiei în grupa B şi echipa care se află într-o formă de invidiat.

Meciul se va disputa miercuri, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Târgovişte.

Victoriile din ultima săptămână repurtate de echipa pregătită de Alexandr Kovalev au trimis un semnal clar Municipalului despre forţa adversarelor de miercuri.

Formaţia din Orenburg a sosit la Târgovişte încă de luni dimineaţă, iar dâmboviţencele au avut la dispoziţie mai bine de o săptămână pentru a pregăti jocul de jumătatea acestei săptămâni. „Suntem conştienţi de forţa echipei din Rusia, dar nu plecăm din start cu capul plecat. Trebuie să jucăm cel mai bun baschet al nostru şi să încercăm să obţinem un rezultat pozitiv. În ultimul timp lotul nostru s-a îmbunătăţit substanţial şi sper ca jucătoarele apărute în ultima vreme să ne ajute să evoluăm aşa cum ne dorim”, a spus antrenorul George Dikeoulakos.

Din lot nu va lipsi Claudia Pop, jucătoare care şi-a făcut debutul pentru noua sa echipă încă de la duelul de campionat cu Olimpia Braşov , iar şefii clubului fac eforturi pentru a obţine toată documentaţia necesară ca Monique Currie să evolueze şi ea. Cu excepţia Florinei Paşcalău, care nu s-a refăcut după problemele mai vechi de la genunchi, antrenorul  grec al Municipalului are la dispoziţie întreg lotul de jucătoare.

De partea cealaltă, Alexandr Kovalev va alinia la Târgovişte formula ideală din care nu vor lipsi DeWanna Bonner, Elena Danilochkina, Kelli Miller sau Renee Montgomery, baschetbaliste impresionante, care şi-au demonstrat forţa în ultimul derby din campionatul Rusiei când au câştigat în faţa mult mai titratei Spartak Moskova. 

Sursa: http://baskettgv.ro/

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite