STOP EVAZIUNII FISCALE! Poliţiştii au verificat mai multe firme din Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiune a poliţiei
Acţiune a poliţiei

19 societăţi comerciale din Constanţa, Giurgiu, Bihor, Dâmboviţa, Ialomiţa, Ilfov şi Bucureşti au fost verificate  de poliţişti de investigare a fraudelor şi comisari ai Gărzii Financiare în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea evaziunii fiscale.

Direcţia de Investigare a Fraudelor din cadrul I.G.P.R. împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Financiare au acţionat pe raza a şase judeţe şi a Municipiului Bucureşti pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.


Au fost vizate 19 societăţi comerciale de pe raza judeţelor Constanţa, Giurgiu, Bihor, Dâmboviţa, Ialomiţa, Ilfov şi a Municipiului Bucureşti care au fost verificate sub aspectul respectării prevederilor Legii 82/1990 – legea contabilităţii, Legii 26/1990, republicată privind Registrul Comerţului, Legii 31/1990 privind societăţile comerciale şi Legii 241/2005 privind combaterea evaziunii fiscale.


La acţiune au participat peste 140 de ofiţeri de investigare a fraudelor, comisari ai Gărzii Financiare şi luptători din cadrul S.P.I.R., care acţionează în echipe mixte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite