„STELE” PRINTRE „STELE”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS Municipal Târgovişte a avut trei „ambasadoare” şi un antrenor la All Star Game 2012. În pauza dintre finalul sezonului regulat şi startul fazelor eliminatorii ale Diviziei A de baschet feminin, federaţia a organizat „meciul stelelor” 2012.

După modelul patentat peste Ocean de starurile din NBA sau WNBA, echipele din Nord şi Sud s-au înfruntat sâmbătă în sala din Alba Iulia, o locaţie aleasă mai degrabă datorită rezultatelor din ultima vreme a trupei din Cetate. Chiar dacă la All Star Game-ul din acest an asistenţa a fost redusă din cauza numărului redus de locuri din sala ardeleană, jucătoarele selecţionate nu au făcut niciun rabat şi au oferit un spectacol de zile mari. Echipa Sudului a fost condusă de pe bancă de antrenorul momentului în prima divizie. Tehnicianul liderei, CS Municipal Târgovişte, profesorul Florin Nini a avut de condus o echipă în care s-au regăsit trei eleve de la clubul dâmboviţean. Olena Samburska, Flori Diaconu şi Andreea Huţanu au transformat CSM-ul în echipa cu cele mai multe reprezentante în lotul Sudului.

Aşa cum se întâmplă de obicei la un asemenea eveniment, rezultatul şi marcatoarele au trecut în plan secund, interesul general fiind ca spectatorii prezenţi în sală să vadă spectacol. Şi specatacolul nu s-a lăsat aşteptat nici în pauză, când a avut loc concursu aruncărilor de 3 puncte. În finală s-au calificat două componente ale CSM-ului: Flori Diaconu şi Olena Samburska. Până la urmă ucrainianca a avut câştig de cauză marcând de 7 ori din afara semicercului, în vreme ce coechipiera sa a transformat doar 5 dintre cele 10 încercări. 

NORD - SUD 65-65

Nord: Adi, Brown, Tarţa, Green, Cutaş, Ferenczi, Orosz, Walker, Salley, Cl. Pop, Abramzon, Fodor, Graham, Parker. Antrenori: Dan Fleşeriu, Tomas Bilek
Sud: Cursaru, Diaconu, Hoskins, Prlja, Samburska, Ursu, Chivu, Werema, Bartee, Huţanu, Graboski, Kajdacsi, Ionescu. Antrenori: Florini Nini, Dan Militaru
MVP-ul meciului: Claudia Pop (CSM Satu Mare)
Sursa: baskettgv.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite