SPERANŢE Gigacaloria ar putea rămâne la preţul de 290 de lei în Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Termica face eforturi pentru ca cei 3.000 de abonaţi casnici să nu plătească mai mult în această iarnă. Între timp oamenii s-au debranşat pe capete, speriaţi că situaţia de anul trecut, atunci când căldura a fost sistată în plină iarnă, s-ar putea repeta. Numărul lor se apropie de 1000, cifră atinsă în doar un an.

Conducerea Termica Târgovişte încearcă să îi liniştească pe abonaţii care ar avea în gând să se debranşeze. O să avem căldură non-stop şi nu vor mai exista probleme, spun reprezentanţii societăţii de termoficare. „Vom avea şi apă caldă şi căldură. Deocamdată avem apă caldă 24 din 24. Vom da drumul la încălzire când va fi momentul şi vă spun că nu vor mai fi probleme. Datoriile s-au achitat, suntem la zi. Rămâne să vedem ce hotâriri se iau şi la nivel naţional. Noi facem tot posibilul să ieşim bine din iarna asta”, spune directorul SC Termica, Ion Popescu.



Mai mult, acesta dă asigurări că preţul gigacaloriei va rămâne la acelaşi preţ, adică de 290 de lei. „Eu încerc să menţin preţul gigacaloriei la preţul actual. Nu nu pot să vă spun mai multe. Să vedem să ce se va stabili. Încercăm să mai găsim un mare consumator ca să putem să menţinem şi consumatorii casnici”, mai spune Popescu.

La SC Termica Târgovişte mai sunt braşaţi aproape 3.000 de consumatori casnici, cărora li se adaugă încă 2.000 de consumatori din sectorul public: şcoli, grădiniţe, societăţi comerciale. Asta în condiţiile în care anul trecut, numărul lor trecea de 6.000.

Termica Târgovişte
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite