"ŞI-A BĂGAT NECURATUL COADA" Partaj cu scandal pe moşia tatălui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Răzvad şi sora sa se războiesc la cuţite într-un caz de partaj mai puţin obişnuit. Omul care, spun vecinii, a muncit la ridicarea casei, a primit doar două camere, pe când sora sa, care a stat ani mulţi plecată în străinătate, a primit restul construcţiei, dar şi pământul de sub ea. Acum, fratele se vede nevoit să-şi construiască o pasarelă către camerele lui, chiar dacă executorul spune că nu i s-a interzi

„Casa este făcută de mine şi pe exterior şi în interior. Expertul mi-a lăsat doar două camere şi nimic din pământ. Practic eu nu mai am voie să vin la mine în casă pentru că trec peste pământul surorii mele. O să vedem dacă obţin şi eu măcar o potecuţă. Mă simt exact cum e un câine în laţ care mai are puţin şi moare”, spune Dan Soare.



Vecinii îl susţin

Omul crede că sora sa a mituit avocaţii, ba chiar ar fi falsificat documente medicale care ar fi atestat că tatăl lui este bolnav de Alzheimer şi deci, nu are putere de decizie în acest partaj. „Sora mea i-a mituit pe avocatul Nedelcu şi pe experta Iliescu Adela. Din ‘73 de când e plecată în Israel, sora mea nu a mai trecut pe aici, dar de când a murit mama, s-a ridicat cu pretenţii. Mă duc până în pânzele albe cu ea”, adaugă Dan Soare.

Varianta bărbatului nemulţumit de partaj este susţinută şi de vecinii săi. „Judecătorul nu a ţinut cont că tatăl lor este bolnav de Alzheimer. Partajul acesta s-a făcut exact ca un divorţ. Trebuia să primească şi el o parte din pământ. El a făcut casa, el a făcut gardul, tot”, a spus Elisabeta Rotaru.



Cumnatul bărbatului susţine însă, că proprietarul de drept, tatăl lor, a făcut împărţirea între fraţi. „O fi stat fratele soţiei mele toată viaţa aici, dar socră-miu a fost izgonit din casă, la Constanţa. Aşa a hotărât el. Aşa a vrut el să facă împărţirea. Cine zice că e bolnav? Noi dovedim cu acte că nu este bolnav”, a spus Dan Frum.

image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite