SFÂRŞIT ÎN CHINURI Un muncitor care lucra în curtea Avicola a murit după ce a căzut de la cinci metri, direct într-un fier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal la Avicola Crevedia
Accident mortal la Avicola Crevedia

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, angajat al unei firme de construcţii din Bucureşti, a murit vineri, după ce a căzut de la aproximativ cinci metri înălţime într-o bucată de fier beton, în timp ce lucra la repararea unei clădiri, în curtea societăţii Avicola Crevedia din judeţul Dâmboviţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, echipajul Serviciului de Ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

"Este un bărbat care a căzut de pe o scară, de la o înălţime de aproximativ cinci metri, într-o bucată de fier beton cu diametrul de şase milimetri, decedând pe loc, traumatismele suferite de acesta făcând imposibilă salvarea lui de către medicii de la ambulanţă. Cercetările continuă în acest moment la faţa locului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite