SFÂRŞIT DE DRUM Un subofiţer SRI s-a împuşcat cu o puşcă de vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa s-a sfârşit, aseară, pentru un subofiţer SRI în vârstă de 46 de ani, din Bucureşti. Acesta s-a sinucis cu o armă de vânătoare chiar în casa sa de vacanţă din oraşul dâmboviţean Fieni. Trupul neîsufleţit al acestuia a fost descoperit de soţia sa cu care se afla în divorţ.

Sergiu Valentin Stăniloiu avea 46 de ani iar acum era pensionar. Vecinii şi rudele povestesc că acesta a ţinut până acum 7 neveste. Se pare că gândul că nu se lipeşte de niciuna i-ar fi fost fatal. Din toate aceste căsătorii, are 3 copii. Mai este luată în calcul şi varianta ca acesta să fi avut probleme financiare. Cadavrul său a fost descoperit în casa de vacanţă din Fieni, de către soţia acestuia.



Recent, aceasta făcuse o plângere la poliţie pe numele său, pe motiv că i-ar fi furat maşina. Potrivit anchetatorilor, cadavrul prezintă o plagă împuşcată în zona toraco- abdominală, iar în aceeaşi încăpere poliţiştii au găsit şi o scrisoare de adio, în care bărbatul cerea ca trupul să îi fie incinerat iar averea să fie împărţită între rudele aproapiate.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie dar şi criminaliştii care au deschis o anchetă. Se pare că fostul subofiţer de poliţie deţinea arma de vânătoare cu alice în mod legal.

“Am fost sesizaţi de doi colegi din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Române care veniseră să efectueze o verificare la domiciliul bărbatului, cu privire la faptul că bărbatul se află decedat în sufragerie iar în apropeirea unui scaun a fost găsită o armă de vânătoare. Am identificat mai multe înscrisuri în care îşi exprimă dorinţa ca o parte din bunuri să fie date unor anumite persoane”, a declarat cms. şef Petre Safta IPJ Dambovita.



Sergiu Valentin Stăniloiu, în vârstă de 46 de ani se pensionase încă din anul 2009 şi de atunci venea foarte des la Fieni. Cadavrul său a fost ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa în vederea autopsierii.

image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite