SCHIMBĂRI DE PREFECŢI La Dâmboviţa ar putea poposi PSD-istul Emilian Rusu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Prezicerea” lui Ponta s-a adeverit. Guvernul a decis în şedinţa de marţi schimbarea prefecţilor şi subprefecţilor PDL şi UDMR, după ce proiectele de hotărâri care operează aceste modificări au fost incluse pe agenda primei reuniuni a noului Cabinet, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Pe ordinea de zi au mai fost incluse proiecte de ordonanţă de urgenţă privind stabilirea unor măsuri financiare în domeniul asigurărilor sociale de sănătate şi al finanţelor publice, precum şi pentru aplicarea unor măsuri de reorganizare în cadrul administraţiei publice centrale.

Premierul Victor Ponta a declarat, săptămâna trecută, că secretarii de stat şi prefecţii vor fi schimbaţi, pentru că lucrează cu Guvernul şi îl reprezintă, el precizând că schimbările politice se vor opri la acest nivel. "Am aflat despre domnul prefect Iancu Caracota că este profesor de dans şi cascador şi o să vă cer permisiunea să lucrez cu alt prefect la Dâmboviţa", declara Vcitor Ponta.

La Dâmboviţa se zvoneşte că noul prefect ar putea fi Emilian Rusu în locul lui iancu Caracota, iar subprefect, Mirel Lazăr. Emilian Rusu este un membru vechi în PSD Dâmboviţa şi a fost pentru o perioadă şi subprefectul judeţului Dâmboviţa. De asemenea, liberalul Mirel Lazăr a ocupat funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa în timpul Guvernului Tăriceanu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite