SCANDAL LA BAIONETĂ! O femeie şi-a alungat soţul din casă şi nu îi mai dă voie nici la WC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Unde îşi bagă necuratul coada nu mai e loc de convieţuire. Aşa s-a întâmplat în oraşul dâmboviţean Găeşti unde o femeie a pornit o adevărată luptă împotriva soţului ei pe care nu îl mai vrea în preajma ei. I-a zidit o cămăruţă de câţiva metri pătraţi în spatele casei unde bietul om nu are acces nici măcar la WC, nu mai vorbim de apă şi gaze.

State Gabriela şi State Dumitru sunt căsătoriţi de 20 de ani dar ruptura s-a produs după ce soacra bărbatului s-a stins din viaţă. Ea era cea care îi ţinea uniţi. Acum, din cauza femeii, nici la toaletă nu mai are acees Dumitru.

“Mi-a zidit camera ca să nu mai am acces către restul casei. Nu mai pot să mă duc nici la toaletă pentru că m-a îngrădit cu un gard. Sunt ca într-o cuşcă. Mi-a tăiat apa, gazele. Nu mai am nimic”, spune acesta. 



Scandalul dintre cei doi a ajuns şi pe masa poliţiei care a înregistrat numai puţin de patru plângeri din partea ambilor soţi. “Avem plangeri formulate atat de femeie cât şi de bărbat. În total avem patru plângeri venite din partea celor doi soţi. Două dintre ele referă la acţiuni de distrugere, iar celelalte două pentru furt şi pentru ameninţare. State Gabriela spune despre soţul ei că i-a furat mai multe obiecte din casă, bunuri comune. La rândul său, bărbatul a depus plângere pentru ameninţare după ce a fost izgonit de soţia sa din casă”, a declarat pentru “Adevărul de Seară”, comisarul Alexandru Iorga, şefului Poliţiei din Găeşti. 

State Gabriela a intentat proces de divorţ iar dosarul se află la instanţa din Găeşti. Bărbatul spune că jumătate din casă i se cuvine, motiv pentru care îşi va cere dreptul în faţa judecătorilor.  Cei doi au împreună doi băieţi, de 13 şi 23 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite