S-a închis robinetul de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale au anunţat astăzi că nu mai investesc niciun leu în Municipal MCM Târgovişte. Primarul Gabriel Boriga a spus că prioritate are comunitate, în timp ce situaţia campioanei României la baschet feminin rămâne pe planul doi.

Municipal MCM Târgovişte a rămas fără sprijinul financiar al autorităţilor locale, iar de acum campioana României va trebui să se descurce din fonduri proprii. Zvonul a fost confirmat chiar de primarul Gabriel Boriga, care a afirmat că prioritate are comunitate şi nu baschetul. „Sprijinul financiar acordat echipei de baschet încetează. O spun cu durere, este o decizie grea, dar comunitatea este mai importantă. A fost o poveste frumoasă, poate cea mai frumoasă. Avem nevoie de bani pentru a plăti salariile profesorilor, a poliţiştilor comunitari şi a funcţionarilor publici. Nu mă mai interesează. Poate se vor găsi iubitori ai baschetului, care să investească în echipă”, declară Gabriel Boriga, primarul Municipiului Târgovişte.
Cătălin Tănase, antrenorul campioanei României la baschet feminin, spune că va încerca să găsească soluţii pentru ca echipa să rămână la nivelul Diviziei A. „Vom vedea ce soluţii vom găsi. Probabil, în condiţiile de criză prin care trece ţara sunt alte priorităţi. Dacă nu vom reuşi să găsim soluţii, asta este, o să ne căutăm echipe”, mărturiseşte Cătălin Tănase, antrenorul campioanei.
Municipal MCM Târgovişte a câştigat ultimele două ediţii ale Diviziei A la baschet feminin şi are în palmares nouă titluri de campioană naţională.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite