Ruta ocolitoare în caz de blocaje pe DN 71, Târgovişte-Bucureşti, este... patinoar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii anunţă zile grele şi în judeţul Dâmboviţa, care va intra de mâine sub cod portocaliu de iarnă. Nu vine apocalipsa, a spus ministrul Administraţiei şi Internelor - Gabriel Berca în cadrul videoconferinţei de astăzi, însă le-a cerut prefecţilor să fie la muncă 24 de ore din 24.

În judeţul Dâmboviţa sunt închise circulaţiei două drumuri - DN 61, care face legătura cu Giurgiu, şi DJ 503, care face legătura cu Argeş, însă s-a luat această măsură, spune prefectul Iancu Caracota, fiindcă vecinii noştri nu au reuşit să înlăture zăpada de pe carosabil. Practic, la noi nu sunt momentan probleme.

Şi, totuşi, pregătirile pentru a face faţă codului portocaliu scârţie. Comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa - comisarul şef Vasile Tache a atras atenţia asupra faptului că drumul judeţean Târgovişte - Comişani - Bujoreanca, traseu stabilit pentru a prelua traficul în cazul în care viscolul va bloca din nou DN 71 Târgovişte-Bucureşti, arată pe alocuri ca un adevărat patinoar.



"Efectiv nu se poate circula. Vom avea accidente dacă deviem traficul pe acolo. Rog să se acţioneze cu material antiderapant. În plus, sunt porţiuni pe unde nu pot trece două maşini de tonaj una pe lângă cealaltă. Foarte rău se circulă până la Bilciureşti", a precizat Vasile Tache.

La rândul său, prefectul Iancu Caracota i-a tras la răspundere pe conducătorii Serviciului de Ambulanţă, care nu au învăţat până acum să comunice cu celelalte autorităţi implicate în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. "Nu este posibil să aflu de la presă ce se întâmplă, în loc să aflu de la ISU, care ar trebui să fie primii informaţi şi apoi eu", a punctat prefectul.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite